Adventure Academia: The Fractured Continent verschijnt in 2022 op de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 31 jul 22 om 20:08

  • Kitty

  • 0

De RPG Adventure Academia: The Fractured Continent zal in 2022 verschijnen op de Nintendo Switch. In Japan verschijnt het spel op 9 september al.

Het continent Pedra bevindt zich midden in een ernstige crisis. De hele natie verandert langzaam in een labyrintische kerker met monsters die over het land zwerven. Wanneer Alex’ vader – de directeur van hun school, “Obsidian High” – vermist raakt, is het aan Alex en zijn groep academievrienden om hem op te sporen!

Adventure Academia: The Fractured Continent is een volwaardige strategie-RPG met een unieke “knijp, sleep en plaats” real-time gevechtsmechaniek. Stel je eigen groep studenten samen in een fantasierijk met meer dan 10 verschillende rassen, zoals Elfen, Dwergen en Diabolos. Beheer hun wapenuitrusting, wapens en accessoires terwijl je ze tactisch naar de overwinning leidt tegen de monsterhordes. In de trailer zie je uitgebreider hoe deze gameplay werkt:

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

0

Nieuws Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

19-04-2024

3

Rik

Disney Speedstorm-manager bespreekt verschillen met Mario Kart 8

1

Nieuws Disney Speedstorm-manager bespreekt verschillen met Mario Kart 8

31-07-2022

0

Kitty

Gerucht: Lek licht tipje van sluier op over toekomstige Mario Kart 8 DLC

13

Nieuws Gerucht: Lek licht tipje van sluier op over toekomstige Mario Kart 8 DLC

31-07-2022

2

Rik

Reageer als eerste!