Absurd avonturenspel The Procession to Calvary krijgt fysieke release

  • Nieuws

  • 30 nov 21 om 22:17

  • Jeroen

  • 0

Dit avonturenspel in Monty Python-achtige stijl kwam ongeveer een half jaar geleden uit, en komt fysiek naar de Nintendo Switch.

Red Art Games gaat dit spel fysiek uitbrengen op de Switch, en de pre-orders voor deze titel gaan open op 2 december via de website van Red Art Games. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar de uitgever heeft het over het eerste kwartaal van 2022. Voor fans van fysieke releases is dit goed nieuws, maar je zal er wel snel bij moeten zijn: samen met Digerati maken ze maar 2800 exemplaren.

The Procession to Calvary is een avonturenspel met absurde Monty Python-achtige humor, en het brengt je langs honderd schilderijen uit de renaissancetijd. Als je de filmpjes van Monty Python een beetje kent, en deze kennis combineert met het idee dat je in een flink aantal klassieke schilderijen zal verschijnen, dan heb je enig idee van wat je kan verwachten. Ken je dit niet, dan kun je altijd nog ons nieuwsbericht van een aantal maanden geleden lezen waarin een gameplaytrailer te zien is.

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Vier uur genieten met Paper Mario The Thousand Year Door

0

Hands-on Vier uur genieten met Paper Mario The Thousand Year Door

25-04-2024

0

Coen

Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

6

Review Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

01-12-2021

9

Rik

Trailer voor flinke update Shantae and the Seven Sirens

0

Nieuws Trailer voor flinke update Shantae and the Seven Sirens

30-11-2021

0

Jeroen

Reageer als eerste!