Aankondiging "Persona 5 T" lijkt aanstaande

  • Nieuws

  • 4 jun 23 om 00:34

  • Rik

  • 2

Fans van Persona opgelet! Het lijkt erop dat een nieuwe Persona-titel binnenkort wordt aangekondigd. Het gaat om Persona 5 T.

Let op: niks uit dit bericht is nog officieel bevestigd door Atlus, neem alles met het gebruikelijke korreltje zout. Ook is het niet zeker dat P5T überhaupt naar de Nintendo Switch komt.

Het bestaan van ‘P5T’ lijkt te zijn verraden door het vastleggen van een website-domein, wat afgelopen mei al gebeurde. Recent is het beheer van p5t.jp echter overgegaan van de Japanse domeinregistratie-dienst Onamae naar Atlus. In het verleden zijn Atlus-titels vrijwel altijd binnen twee weken na de overname van het domeinbeheer aangekondigd. Dit gold onder andere voor de volgende titels:

  • Persona Q2: www.pq2.jp werd op 27 juli 2017 overgedragen aan Atlus, om zes dagen later te worden aangekondigd.
  • Persona 3: Dancing in Moonlight & Persona 5: Dancing in Starlight: www.persona-dance.jp werd op 28 juli 2017 overgedragen aan Atlus, vijf dagen later werden de games officieel aangekondigd.
  • Catherine: Full Body: www.fullbody.jp werd op 11 december 2017 overgedragen aan Atlus, acht dagen later kwam de aankondiging.
  • Persona 5 Royal: www.p5r.jp werd op 25 december 2018 overgedragen aan Atlus, vijf dagen later werd de game officieel aangekondigd.

Het lijkt er op dat Joker en zijn kornuiten weer de hoofdrol mogen spelen in een nieuwe game…

Op moment van schrijven geeft www.p5t.jp nog geen webpagina weer. Ook is het niet bekend waar de T in ‘Persona 5 T’ voor zou staan. Online speculeren fans over een tactische Persona spin-off. Er zijn de komende weken meerdere momenten waarop de onthulling plaats zou kunnen vinden. De meest voor de hand liggende momenten zijn op 8 juli tijdens het Summer Game Fest 2023 of een Xbox Game Showcase op 11 juli.

Op wat voor Persona-titel hoop jij? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Wave 2 Xenoblade-profieliconen nu beschikbaar via NSO

0

Nieuws Wave 2 Xenoblade-profieliconen nu beschikbaar via NSO

04-06-2023

3

Robin

Soundtrack Sunday: Octopath Traveler II’s Song of Hope

1

Special Soundtrack Sunday: Octopath Traveler II's Song of Hope

04-06-2023

3

Robin

Discussieer met ons mee! 2

Dre

4 jun 23 om 10:19

#10116‍

2701 XP | 217 comments

Laat maar komen! Ik ben heel benieuwd wat voor spel het gaat worden.

Robin

4 jun 23 om 11:36

#10117‍

3176 XP | 469 comments

Geloof dat ik ook las dat het geen fighting game zou zijn. Dus benieuwd wat het gaat worden