30e Tetris 99 Grand Prix laat je gemiste thema's vrijspelen

  • Nieuws

  • 3 aug 22 om 09:15

  • Dennis

  • 0

De 30e Tetris Grand Prix geeft je de kans om gemiste thema’s vrij te spelen in Tetris 99, voor maar 10 punten per thema!

In de afgelopen jaren hebben er een aantal evenementen plaatsgevonden in Tetris 99, waarin je exclusieve thema’s gebaseerd op games kon vrijspelen. Voor wie een thema heeft gemist, biedt deze cup een mooie kans!

In de 30e Tetris Grand Prix kun je namelijk zes dagen lang, zes thema’s vrijspelen. Het slechte nieuws is dat je per thema maar één dag de tijd hebt. Het goede nieuws is dat er maar tien punten nodig zijn, in plaats van honderd zoals in de vorige Cups. Het evenement loopt van 5 t/m 11 augustus.

Het bericht voor de 30e Tetris Maximus Cup verscheen eerst alleen op de Amerikaanse Twitter-pagina. Nu heeft echter Nintendo Nederland bevestigd dat wij dit weekend ook aan de slag kunnen.

Tetris 99 is beschikbaar voor leden van het Nintendo Switch Online-abonnement. In deze variant op Tetris strijden 99 spelers tegen elkaar, waarbij de laatste die overblijft wint: Tetris Maximus!

Ben je blij met deze kans om gemiste thema’s te verdienen in Tetris 99? Laat het ons weten!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Kwartaalcijfers van Nintendo bekendgemaakt, stagnatie in verkopen

9

Nieuws Kwartaalcijfers van Nintendo bekendgemaakt, stagnatie in verkopen

03-08-2022

9

Willem

Kirby en de Vergeten Wereld voorbij de vier miljoen sales

2

Nieuws Kirby en de Vergeten Wereld voorbij de vier miljoen sales

03-08-2022

5

Robin

Reageer als eerste!