Ys X: Nordics komt in 2023 naar de Nintendo Switch

  • Media

  • 16 dec 22 om 11:35

  • Dennis

Het nieuwste deel in de Ys-serie is aangekondigd. In 2023 komt de RPG Ys X: Nordics naar de Nintendo Switch!

Ys X: Nordics verschijnt in 2023 voor de Nintendo Switch. Het nieuwste deel in deze langlopende RPG-serie is een viering van het 35-jarige bestaan van Ys. In Ys X volgen we Adol op zijn reis naar Obelia Bay, gelegen in het Noorden. De game is een direct vervolg op deel IX maar zal een aantal nieuwe elementen bevatten. Zo gaat het gevechtssysteem op de schop, en krijg je voor het eerst een boot tot je beschikking. Varen en zeegevechten zullen dan ook een belangrijke rol gaan spelen.

Vooralsnog is de game alleen aangekondigd voor Japan. Eerdere delen zoals Ys VIII: Lacrimosa of DANA en Ys IX: Monstrum Nox kwamen ook in Europa uit, dus de verwachting is dat ook deel X hier wordt uitgebracht.

Kijk jij uit naar dit nieuwste deel in de Ys-serie? En wat vond je van de eerdere delen van deze RPG-reeks? Laat het ons weten!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

waluigi movie

2

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

6

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

5

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Discussieer met ons mee! 1

Zool

16-12-2022

#7933‍

266 comments

Very nice!!