Vier reclames voor Mario Strikers: Battle League Football

3

De wedstrijd van het jaar komt steeds dichterbij! Tijd voor wat promotie, want Nintendo heeft alvast vier reclames voor het spel gemaakt.

 

Over een paar weken is het dan zover en komt Mario Strikers Battle League Football uit, op de Nintendo Switch. Dit langverwachte vervolg in de Mario Strikers-serie van Next Level Games laat niet lang meer op zich wachten. Nintendo heeft dat ook in de gaten, want vandaag verschenen vier reclames voor deze game. Je kunt ze hieronder bekijken.

Het gaat er ruig aan toe, maar pijn is fijn bij dit voetbalgeweld!

Gebruik Hyper Strikes om jouw score sterk te verbeteren!

In Mario Strikers: Battle League Football speel je Strike: een vijf-tegen-vijf voetbalspel, zónder regels! Stel een team samen uit Mario of zijn vrienden, ieder met eigen statistieken en vaardigheden, om vervolgens de meeste doelpunten te scoren. Pak je vijanden aan, gebruik je items tactisch en benut de score-verhogende Hyper Strikes optimaal, om als winnaar uit de wedstrijd te komen.

Je kunt tegen spelers op de bank spelen of de strijd online aangaan. Lokaal bestaat je team uit maximaal vier spelers en een keeper, maar kun je met zijn achten op één systeem spelen. Sluit je aan bij online-clubs van maximaal twintig spelers en neem het op tegen andere clubs, met maximaal acht spelers tegelijk op het veld.

Het duurt niet lang meer, voordat je kunt scoren in Mario Strikers: Battle League Football. Vanaf 10 juni 2022 betreden Mario en zijn vrienden het veld weer! Ben jij al klaar voor het voetbalevent van het jaar? Deel je verwachtingen met ons in de comments! 

Het wordt geen rustig middagje luieren met Mario Strikers: Battle League Football!

Pas je spelers naar jouw voorkeuren aan en scoor!

Deel dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

Yosher

24-05-2022

#5055

Tof! Echt veel zin in!

Martijn

24-05-2022

#5056

Lijkt mij ook een toffe game! Dat zegt wat, want ik hou helemaal niet van voetbalgames. Beetje zoals dat ik ook niet van racegames hou, maar wel veel van Mario Kart. Toch doen deze games mij eerder denken aan Nintendo World Cup van op de NES, dan aan FIFA of Football Manager. In dat opzicht lijkt Mario Strikers: Battle League Football mij echt tof! Best kans dat ik deze ook ga halen!

Hoop wel dat deze game inhoudelijk goed in elkaar steekt. Missen ook nogal wat personages in de spelersselectie, vooral Daisy! Misschien is het genoeg, maar tien is best weinig. Misschien zijn of worden het er uiteindelijk nog meer.

Yosher

24-05-2022

#5057

Zelf ben ik ook niet echt van de voetbalgames, maar Mario het echt iets dat hij van elk willekeurige sport en feest kan maken. Mits het goed is aangepakt natuurlijk. 

Qua personages, hoop ik dat ze gewoon lekker ouderwets unlockables erin hebben verwerkt. En dan niet alleen personages, ook dingen als arena's, meer kleding opties, en weet ik wat. Maar ik ben bang dat Nintendo ook hier weer dat "finish it later" principe hebben geforceerd dus daar ben ik best huiverig voor. 

Hoe dan ook wel veel zin in deze game! Mooi om te horen dat jij ook enthousiast bent.