Verken de nachtelijke wereld in Pikmin 4 trailer

  • Media

  • 21 jun 23 om 17:01

  • Icelos

Tijdens de Nintendo Direct heeft Nintendo weer wat nieuwe informatie vrijgegeven van Pikmin 4.

Pikmin 4 was de enige titel die een zekerheid was deze Nintendo Direct en er is een hoop informatie over deze titel bekendgemaakt. Zo weten we nu dat je voor het eerst in de Pikmin-geschiedenis in deel vier ook in de nacht op avontuur kunt gaan. In de nachtelijke uurtjes zijn de beestjes een stuk agressiever dan overdag, daarbij kom je in de nacht enkel Glow Pikmin tegen. Deze lichtgevende Pikmin zijn totaal nieuw in de serie, evenals de al eerder bekendgemaakte Ice Pikmin.

Verder zijn er een aantal gameplay-elementen bekendgemaakt, waaronder de mogelijkheid om vaardigheden te kopen, Oatchi nieuwe trucjes te leren en de totaal nieuwe Dandori-gevechten. In de Dandori-gevechten moet je het opnemen tegen een buitenaards wezen dat verdacht veel lijkt op Olimar. Bekijk de trailer hieronder.

Als laatste heeft Nintendo bekendgemaakt dat er een demo beschikbaar komt van Pikmin 4, deze zal op 28 juni, volgende week, beschikbaar zijn in de Nintendo eShop.

Ben jij geënthousiasmeerd geraakt van Pikmin 4 door deze trailer, of laat je vooralsnog de titel helemaal links liggen?

Like dit bericht:

Over de redacteur

Icelos is al ruim tien jaar werkzaam voor N1ntendo en N1-Up. Groot fan van de Metroid-serie, Kaizo Mario-expert, Donkey Kong Country-liefhebber en uiteraard groot fan van de Open World Zelda-spellen. Icelos is met enige regelmaat te vinden bij de Podcast en in het Koopacafé. De top tien meest gespeelde spellen op Icelos’ Switch bestaan uit: Breath of the Wild, Mario Maker 2, Tears of the Kingdom, Splatoon 3, Pokémon Shield, Metroid Dread, Fire Emblem: Three Houses, Civilization 6, Pokémon Scarlet, en Ring Fit Adventure.

Lees meer over Icelos

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

0

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

1

Karlijn

Princess Peach krijgt eigen game

3

Nieuws Princess Peach krijgt eigen game

21-06-2023

5

Rik

Super Mario Bros. Wonder aangekondigd voor Nintendo Switch

11

Nieuws Super Mario Bros. Wonder aangekondigd voor Nintendo Switch

21-06-2023

5

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Paul

21 jun 23 om 17:17

#10361‍

3069 XP | 516 comments

Heel goed, flink wat toffe elementen die de serie weer naar een nieuw niveau kunnen gaan tillen. Snel Zelda uitspelen, dus! 

Tamadachi

25 jun 23 om 13:15

#10454‍

4377 XP | 580 comments

Voor degenen die nog zaten te twijfelen of Pikmin 4 wel genoeg vernieuwing zou kennen ten opzichte van de vorige delen durf ik wel te stellen dat Nintendo met deze trailer perfect heeft laten zien dat nachtelijke expedities met gloei Pikmin en dandori gevechten er genoeg nieuwe dingen vallen te doen dus ik kan zelf in ieder geval niet wachten om volgende maand weer met Pikmin op avontuur te gaan.