Verhaaltrailer voor Mario + Rabbids Sparks of Hope

Het nieuwe avontuur van Mario en de dwaze Rabbids komt steeds dichterbij. Tijd voor een verhaaltrailer!

 

Binnen een maand verschijnt Mario + Rabbids Sparks of Hope. Ubisoft heeft vandaag een verhaaltrailer vrijgegeven, die nog iets meer laat zien van het verhaal van het spel. Je kunt deze trailer hier bekijken.

Een nieuw avontuur tussen de sterren met Mario en de Rabbids!

Mario, Rabbid Peach en hun vrienden moeten een groeiend duister kosmisch gevaar stoppen. Het onwaarschijnlijke team moet het opnemen tegen de mysterieuze Cursa, waarbij zij een variatie aan vreemde planeten verkennen. Deze zijn gevuld met bizarre bewoners, memorabele missies en grappige geheimen. Er is echter een nóg groter geheim, dat zich in de duisternis schuilhoudt.

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt op 20 oktober 2022. Ben jij klaar voor dit knotsgekke avontuur in het heelal? Vertel er ons meer over in de comments!

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

3

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Dabsol-Tamadachi

30-09-2022

#6933

183 comments

Deze verhalende trailer is voor mij het kersje op de taart om enthousiast te worden voor het intergalactische avontuur in Mario+Rabbids: Sparks of Hopeheb en ik heb al een idee welk geheim er in de duisternis van de mysterieuze Cursa schuilhoudt.