Trailer Pokémon Sleep focust op Snorlax

  • Media

  • 28 jun 23 om 11:17

  • Icelos

Voor Project Snorlax heeft Nintendo een nieuwe trailer gedeeld van Pokémon Sleep, een mobiele applicatie die dit jaar moet verschijnen.

Begin dit jaar werd tijdens de Pokémon Presents de eerste trailer getoond van Pokémon Sleep. Deze applicatie werd al in 2019 aangekondigd voor het jaar 2020, maar was lange tijd in de ijskast gezet. Nu moet de titel deze zomer nog verschijnen en vandaag heeft The Pokémon Company een nieuwe trailer gedeeld. Hierin is Snorlax te zien, die op het moment in het zonnetje wordt gezet. In de trailer horen we tevens stemacteur Kenjiro Ishimaru rustgevend praten om de gebruiken in slaap te sussen. Bekijk de Japanse beelden hieronder.

Like dit bericht:

Over de redacteur

Icelos is al ruim tien jaar werkzaam voor N1ntendo en N1-Up. Groot fan van de Metroid-serie, Kaizo Mario-expert, Donkey Kong Country-liefhebber en uiteraard groot fan van de Open World Zelda-spellen. Icelos is met enige regelmaat te vinden bij de Podcast en in het Koopacafé. De top tien meest gespeelde spellen op Icelos’ Switch bestaan uit: Breath of the Wild, Mario Maker 2, Tears of the Kingdom, Splatoon 3, Pokémon Shield, Metroid Dread, Fire Emblem: Three Houses, Civilization 6, Pokémon Scarlet, en Ring Fit Adventure.

Lees meer over Icelos

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

0

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

2

Karlijn

Disney Illusion Island krijgt Story Trailer

0

Nieuws Disney Illusion Island krijgt Story Trailer

28-06-2023

2

Rik

Pikmin – Strategisch hoogstandje

6

Review Pikmin - Strategisch hoogstandje

28-06-2023

6

Icelos

Reageer als eerste!