Trailer Fire Emblem Engage zet Emblems in de spotlights

  • Media

  • 23 nov 22 om 15:49

  • Erik

Nintendo heeft een “De strijd om Elyos barst lost”-trailer voor Fire Emblem Engage gepubliceerd. Deze gaat in op het geheim achter de Emblem-ringen, en toont veel helden uit voorgaande games.

Gevechten staan centraal in de nieuwe trailer van Fire Emblem Engage. Het toont hoe het vrouwelijke hoofdpersonage samen met een Emblem, zoals Marth, het gevecht in gaat. Elke Emblem geeft een boost in statistieken, maar ontluikt ook nieuwe vaardigheden. Je kunt zelfs met ze fuseren voor nóg meer kracht.  Elk personage zorgt voor een eigen look-and-feel: zo laat de roodharige Celica het haar van het hoofdpersonage roder kleuren, compleet met een andere outfit.

Naast Marth en Celica, komen ook Lyn, Byleth [M], Sigurd en Corrin [F] voorbij. De trailer duurt vijf minuten, en gaat ook in op andere gevechtsmechanieken.

De tactische RPG kreeg pas geleden nog een uitgebreide trailer: ‘de Divine Dragon ontwaakt’. Deze gaat in op het verhaal.

Fire Emblem Engage is vanaf 20 januari 2023 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Originele bericht is op 22 november 20:50 gepubliceerd. Laatste update: 23-11, 15:44 (Engelse trailer toegevoegd)

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Downloadcodes 3DS en Wii U eShop bruikbaar tot 3 april

0

Nieuws Downloadcodes 3DS en Wii U eShop bruikbaar tot 3 april

29-03-2023

1

Evelyne

Kraino Origins – Graaf niet je eigen graf!

0

Review Kraino Origins - Graaf niet je eigen graf!

29-03-2023

3

Evelyne

E3 2023 wordt mogelijk gecanceld

8

Nieuws E3 2023 wordt mogelijk gecanceld

29-03-2023

3

Robin

Reageer als eerste!