TMNT: Shredders Revenge komt volgende week naar Nintendo Switch

  • Media

  • 09-06-2022 21:30

  • Robin

5

Tijdens Summer Game Fest is de releasedatum en meer gedeeld voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders Revenge. De game komt 16 juni uit.

In de trailer zien we een nieuw personage dat wordt geïntroduceerd. Casey Jones is het nieuwste speelbare personage aangekondigd. Samen met de vier Ninja Turtles, Splinter en April O’Neil zijn er nu zeven personages die speelbaar zijn in de game. Daarnaast is er ook zes speler co-op aangekondigd voor zowel lokaal als online play. Het spel zal 16 juni uitkomen voor de Nintendo Switch.

Gaan jullie de game volgende week halen? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

Selan

09-06-2022

#5319

Omg…waar haal ik de tijd vandaan?! Deze week de Fire Emblem demo, dan volgende week deze game die ik absoluut ga halen, 24 juni Fire Emblem en dan 30 juni Sunbreak. Serieus, als Nintendo geen Direct heeft, dan heb ik daar geen moeite mee met alle games die uitkomen Ik vermaak mij wel!

Fijn dat deze game eindelijk een release heeft, en volgende week al! Cowabunga time next week

Robin

09-06-2022

#5320

Ik ben gelukkig vrij voor 1,5 week dus heb wel tijd om wat te spelen. TMNT staat zeker op de agenda voor mij om te halen. Mooie herinneringen aan de NES game en de serie dus waarschijnlijk haal ik deze wel om online te spelen tussendoor!

Selan

10-06-2022

#5323

Gezien de game 6-player online coop heeft, misschien iets voor een N1-up gameavond? Ik zie hier al dat jij, Martijn en ik de game sowieso halen

Martijn

13-06-2022

#5390

Lijkt me tof! Dit soort spellen zijn eigenlijk altijd leuker met meerdere spelers tegelijk.

Martijn

09-06-2022

#5321

Zodra deze uitkomt wil ik hem graag spelen! Vroeger op de NES en Super Nintendo veel van deze games gespeeld. Nu er weer een nieuwe is, wil ik die natuurlijk niet missen!

Dacht al dat er nog één trailer ging komen voor de releasedatum. Dat is al lekker snel. Ook tof dat Casey Jones ook speelbaar zal zijn, al was dat meer een lastpak dan een vriend van de Turtles in de jaren '80 serie, voor zover ik mij herinner. Daarin was hij echt krankzinnig en geobsedeerd door "lawbreakers". Probleem was vaak dat hij in iedereen wel een "lawbreaker" zag.

Heb er zin in, net zoals met Streets of Rage 4 afgelopen jaar! Wordt vast weer tof, met een nieuwe nostalgische beat'em up, zoals vroeger! Zeer benieuwd! Kan niet wachten om 'm te spelen.