PlatinumGames start met Bayonetta 3 - Developer Diary-serie

Bayonetta 3 is nu al een tijdje te spelen op de Nintendo Switch, maar de ontwikkelaars hebben nog veel over de ontwikkeling van het spel te zeggen. Daarom is PlatinumGames nu gestart met een serie video’s die onder de naam Bayonetta 3 – Developer Dairy gaan.

De video’s geven je een kijkje in de ontwikkeling van Bayonetta 3 vanuit het perspectief van verschillende PlatinumGames ontwikkelaars. In deze eerste video praten supervising director Hideki Kamiya, director Yusuke Miyata, producer Yuji Nakao en lead animator: Takaaki Yamaguchi over hoe het maken van Bayonetta 3 startte en enkele van de uitdagingen en hang-ups die de ze tegenkwamen tijdens de ontwikkeling.

De Bayonetta 3 – Developer Dairy bestaat uit vier video’s, waarvan er elke week een nieuwe zal verschijnen.

Ga jij een kijkje nemen in de ontwikkeling van Bayonetta 3? Laat het ons weten in de comments!

Bron: PlatinumGames op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 16 jaar, nog een echte puber dus ;). Ik doe aan wedstrijdzwemmen en ben van jongs af aan al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de fantastische spellen en consoles van Nintendo, die heerlijke tijden dat je lekker Mario Galaxy of Wii Sports aan het spelen was op de Wii. Ik hield vroeger ook erg veel van mijn Nintendo Wii U, omdat dit de eerste console was die ik zelf gekocht had. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik af en toe ook eens een spel zoals Bayonetta of Rocket Leaugue. Verder kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft.

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

0

Special Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

28-05-2023

3

Ness

Maandag 29 mei 20:30 – Koopa Café Live Podcast

0

Podcast Maandag 29 mei 20:30 - Koopa Café Live Podcast

27-05-2023

1

Robin

Dragon Quest Monsters krijgt derde deel

2

Nieuws Dragon Quest Monsters krijgt derde deel

27-05-2023

3

Robin

Discussieer met ons mee! 1

NintenRuben

18-05-2023

#9944‍

13 comments

Helaas hebben ze Bayoneyta 3 echt verziekt in mijn ogen. Ik hoef voor de rest geen ander vervolg meer te kopen als je het mij afvraagt.