Westerse variant overzichtstrailer voor Mario Strikers: Battle League Football

2

Engelse variant van eerdere Japanse overzichtstrailer, voor Mario Strikers: Battle League Football! Hét belangrijkste voetbalevent van het jaar komt steeds dichterbij!

Met nog minder dan een maand te gaan, kun je bijna met Super Mario Strikers: Battle League Football aan de slag! Het is het volgende deel in de Mario Strikers-serie, in navolging tot Mario Smash Football (2005, GameCube) en Mario Strikers: Charged Football (2007, Wii). Vorige week gaf Nintendo al een Japanse trailer voor het spel vrij. Vandaag verscheen vrijwel dezelfde overzichtstrailer, maar nu in het Engels, zodat het voor velen makkelijker te verstaan en te volgen is. Deze kun je hieronder bekijken. Zo zien we meer actie op het veld, verschillende items en spelopties worden gedemonstreerd en hoe je jouw favoriete personage kunt uitdossen in allerlei outfits.

Nog een paar weken totdat Mario Strikers: Battle League Football verschijnt, op 10 juni 2022! Ben jij klaar voor meer voetbalgeweld met Mario en zijn vrienden? Vertel er ons meer over in de comments! 

Bekijk de overzichtstrailer nu in het Engels!

Deel dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

0

Special Fan Friday: Nopon-plushies!

07-10-2022

1

Rik

9

Media Nintendo deelt eerste trailer The Super Mario Bros. Movie

06-10-2022

3

Erik

1

Nieuws Trailer Pokémon Scarlet & Violet toont drie onbekende Pokémon

06-10-2022

2

Evelyne

Discussieer met ons mee!

daftmark18

13-05-2022

#4907

Echt zin in deze game

Apenknul

14-05-2022

#4914

Ik ga deze game ook zekerste weten kopen. Had de vorige delen zelf niet, en alleen het eerste deel even bij een vriend toentertijd gespeeld.

Zelf hoop ik dat Nintendo ook weer een nieuwe Mario Slam Basketball maakt met Square. Dat was ook de shit op de DS.