LIVE A LIVE krijgt vandaag een demo op de Nintendo Switch

  • Media

  • 28-06-2022 16:21

  • Erik

0

LIVE A LIVE krijgt vandaag een demo op de Nintendo Switch. Dit is bekend gemaakt tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase.

De demo geeft een voorproefje van drie hoofdstukken annex tijdlijnen: Imperial China, Twilight of Edo Japan en The Distant Future. Je opslagdata wordt meegenomen in de volledige game.

De demo is vanaf nu te downloaden uit de Nintendo eShop of via de website van Nintendo.

Nintendo Treehouse speelt LIVE A LIVE

LIVE A LIVE wordt getoond in een nieuwe video van Nintendo Treehouse, waarin ze in 40 minuten een uitgebreide eerste kijk geven. In de video gaan ze door een aantal hoofdstukken, te beginnen met The Wild West. Deze periode van Live A Live speelt zich, zoals de titel zegt, zich in het wilde westen van Noord-Amerika af.

LIVE A LIVE is vanaf 22 juli beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!