Nintendo laat je kennismaken met de cast van Bayonetta 3

  • Media

  • 4 okt 22 om 14:28

  • Ness

In aanloop naar de release van Bayonetta 3 deze maand, laat Nintendo ons kennismaken met de cast van het actievolle avontuur.

Deze kennismaking is te vinden in een blogpost op de Amerikaanse Nintendo-site. In de spotlight staan onze Bayonetta, twee andere diva-heksen en een demonische kat. Hun introductie kun je hieronder lezen.

Bayonetta 3 verschijnt 28 oktober voor de Nintendo Switch. De eerste twee Bayonetta-delen hebben vorige week nog een update gekregen en Nintendo heeft laten weten dat het originele Bayonetta-deel in de eerste helft van deze maand een fysieke release krijgt voor de Nintendo Switch.

Ben jij al hyped voor de langverwachte release van Bayonetta 3? Mitch streamt de komende paar weken Bayonetta 2 in het Koopa Café om alvast in de Bayonetta-stemming te komen!

Bron: Blogpost Nintendo Amerika

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Ness

Neslihan, of Ness voor de nerds, heeft een ding voor innovatieve en gekke spelletjes. Zo heeft ze de rare gewoonte om rommel op te rollen in een plakkerige bal, muren vol te spetteren met inkt en te stofzuigen. Naast artikelen schrijven als redacteur, pakt ze ook graag de digitale kwast op om te tekenen.

Lees meer over Ness

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

2

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Reageer als eerste!