Nintendo deelt video met eShop-hoogtepunten van juni 2023

Nintendo heeft zijn maandelijkse video met Nintendo eShop hoogtepunten gedeeld. Deze keer zijn de hoogtepunten van juni 2023 aan de beurt. 

In de video worden een bepaald aantal games in het zonnetje gezet, waaronder de pas uitgebrachte remasters van Pikmin 1 en 2 die Icelos respectievelijk met een 7.9 en een 8.4 beloonde. Daarnaast zien we ook Ghost Trick: Phantom Detective die Mitch met een 8 beloonde, Etrian Odyssey Origins Collection die Dreon met een 7.2 beloonde, Story of Seasons: A Wondeful Life die Dreon met een 8 beloonde en Master Detective Archives: RAIN CODE die Robin met een 7.8 beloonde voorbijkomen in de video. Verder kwamen Harmony: the Fall of Reverie en Dr. Fetus’ Mean Meat Machine nog aan bod in de video.

Nintendo deelt maandelijks een overzicht van de Nintendo eShop hoogtepunten.

Heb jij een van de games die in de video getoond werden al op je Nintendo Switch staan? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Nederland op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 17 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

0

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

1

Karlijn

Hoofdafbeelding bij Microsoft wint rechtszaak tegen Federal Trade Commission

2

Nieuws Microsoft wint zaak tegen de Federal Trade Commission

11-07-2023

4

Robin

LEVEL-5 lanceert site voor 10 jaar Yo-kai Watch

2

Nieuws LEVEL-5 lanceert site voor 10 jaar Yo-kai Watch

11-07-2023

3

Rik

Reageer als eerste!