Nintendo deelt opnamevideo van themalied Bayonetta Origins

Nintendo heeft via YouTube een opnamevideo van het themalied van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon gedeeld. 

We krijgen in de video een kijkje achter de schermen te zien van de opnamen van het themalied Le Chéile i bhForaois Sholas na Gealaí, wat Together in the Moonlit Forest betekent.

Het lied wordt gezongen door Lauren McGlynn. Hitomi Kurokawa van PlatinumGames verzorgde de muziek, terwijl Michael McGlynn de tekst schreef. De opname van het themalied vond plaats in Abbey Road Studios.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is een spin-off in de Bayonetta-serie waarin het ontstaan van Bayonetta wordt verteld. De game volgt Cereza (de latere Bayonetta) als een klein meisje dat haar moeder probeert te redden. Hiervoor moet ze een verbond sluiten met een Demon waardoor ze een heks wordt. De game maakt gebruik van een andere artstyle en gameplay dan de reguliere Bayonetta-games.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is vanaf vandaag te spelen op de Nintendo Switch.

Wat vind jij van het themalied van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon? Laat het ons weten in de comments!

Bron: YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 16 jaar, nog een echte puber dus ;). Ik doe aan wedstrijdzwemmen en ben van jongs af aan al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de fantastische spellen en consoles van Nintendo, die heerlijke tijden dat je lekker Mario Galaxy of Wii Sports aan het spelen was op de Wii. Ik hield vroeger ook erg veel van mijn Nintendo Wii U, omdat dit de eerste console was die ik zelf gekocht had. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik af en toe ook eens een spel zoals Bayonetta of Rocket Leaugue. Verder kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft.

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

2

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

2

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Wat speel je dit weekend? [1 april]

3

Special Wat speel je dit weekend? [1 april]

01-04-2023

5

Erik

Reageer als eerste!