Nieuwe trailer en DLC voor Mortal Kombat 1

  • Media

  • 24 jul 23 om 13:47

  • Jeroen

Mortal Kombat 1 komt 19 september van dit jaar uit, en onlangs kwam er een nieuwe trailer uit en ook de Kombat Pack-dlc werd aangekondigd!

In deze trailer draait het om Li Mei en de Umgadi-strijders. Ook Baraka en Tanya keren terug, en ook Goro en Darrius zijn te zien. Dit zijn allemaal figuren die je uit de franchise kan kennen, want Baraka werd al geintroduceerd in Mortal Kombat II en Li Mei was voor het eerst te zien in Mortal Kombat Deadly Alliance. Let op, voor onderstaande trailer moet je op de pic.twitter link klikken, en dan op view, vanwege de gevoelige inhoud en de restricties op Twitter.

Ook is de inhoud van de Kombat Pack-dlc onthuld. Hier zitten zes vechters in: Quan Chi, Ermac, Takeda, Peacemaker (DC Comics), Omni-Man (Invincible) en Homelander uit de serie The Boys. Homelander zal iets langer op zich laten wachten, aan het einde van de trailer kan je zien dat deze in de lente van volgend jaar moet verschijnen.

Ga jij later dit jaar aan de slag met deze nieuwe Mortal Kombat game? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Pokémon Ruby en Sapphire – Generatie 3 bestaat 20 jaar!

3

Special Pokémon Ruby en Sapphire - Generatie 3 bestaat 20 jaar!

25-07-2023

7

Dennis

Lanceertrailer voor Might & Magic: Clash of Heroes

0

Media Lanceertrailer voor Might & Magic: Clash of Heroes

24-07-2023

0

Jeroen

Reageer als eerste!