Nieuwe Prince of Persia in januari naar Nintendo Switch

  • Media

  • 8 jun 23 om 21:23

  • Robin

Ubisoft heeft zojuist tijdens de Summer Game Fest stream een nieuwe Prince of Persia aangekondigd: Prince of Persia: The Lost Crown. 

Prince of Persia: The Lost Crown is geinspireerd door een Metroidvania structuur en zorgt ervoor dat spelers op hun eigen tempo door de wereld van The Lost Crown reizen. Je speelt als Sargon, die door het spel heen nieuwe vaardigheden en tijdkrachten vrijspeelt. Door dit te combineren kan hij verder komen in de wereld van Prince of Persia: The Lost Crown.

Aankondigingstrailer voor Prince of Persia: The Lost Crown

Een samenvatting vanuit Ubisoft (vertaald):

Geïnspireerd door de Metroidvania-structuur, laat Prince of Persia™: The Lost Crown-spelers een handgemaakte wereld in hun eigen tempo verkennen. Van de majestueuze Citadel of Knowledge tot de kleurrijke landschappen van het Hyrcanian Forest, zullen spelers een verscheidenheid aan omgevingen ontdekken die zijn geïnspireerd door Perzische mythologie. Door nieuwe tijdkrachten te verwerven, unieke vaardigheden te ontgrendelen en deze te combineren in gevechten, zal Sargon steeds dieper in Mount Qaf duiken, puzzels oplossen, geheimen vinden en spannende zijmissies voltooien.

In deze epische reis vecht Sargon zich een weg door mythische vijanden, levensgrote bazen en gemene valstrikken. Door gevechts- en platformvaardigheden te combineren, zullen spelers door de tijd bedorven wezens verslaan, zoals Jahandar, de vreselijke Manticore, bewaker van de Citadel. Spelers kunnen hun creativiteit uiten in een diep en meeslepend vechtsysteem om verwoestende combo’s te activeren.

Tijdens het verkennen van deze mythische plek worden spelers volledig ondergedompeld dankzij de originele soundtrack gemaakt door Mentrix. De in Iran geboren componist mixt zowel traditionele instrumenten als moderne klanken om spelers van de ene omgeving naar de andere te leiden. Mentrix wordt vergezeld door de bekroonde componist Gareth Coker die zijn eigen persoonlijke touch geeft om de epische omvang van de baasgevechten over te brengen.”

Wat vind jij van deze aankondiging? Ga jij Prince of Persia: The Lost Crown halen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Sonic Superstars komt naar Nintendo Switch

4

Media Sonic Superstars komt naar Nintendo Switch

08-06-2023

3

Dreon

Hoofdafbeelding bij livestream van Summer Game Fest 2023

0

Nieuws Terugkijken: livestream Summer Game Fest 2023

08-06-2023

2

Erik

Discussieer met ons mee! 3

N2up

9 jun 23 om 03:26

#10165‍

925 XP | 180 comments

Lijkt goed naar Metroid Dread gekeken te hebben. Kan interesant zijn, helaas is de artsyle een beetje te "mobile" en blijft t een Ubisoft game...dus verwachtingen zijn laag

Tamadachi

9 jun 23 om 13:20

#10172‍

4382 XP | 580 comments

Dit was nog eens een onverwachte aankondiging! Ik heb zelf nog nooit een Prince of Persia game gespeeld maar door de duidelijke inspiratie door Metroid Dread en het thema van Perzische Mythologie ben ik zeker geïnteresseerd geraakt om in Mount Qaf te gaan duiken! Dat de soundtrack door Gareth Coker wordt gecomponeerd is voor mij ook een pluspunt.

Rynelan

9 jun 23 om 09:19

#10166‍

115 XP | 23 comments

Eerste impressie ziet er goed uit. Had ook meteen het idee dat ze goed naar Metroid Dread hebben gekeken.

Dit kan erg tof zijn of "meh". Ik wacht de uiteindelijke reviews af en het is Ubisoft, dus zal niet lang duren voordat er een leuke korting op komt.