De eerste Monster Hunter Rise: Sunbreak previews zijn verschenen

 • Media

 • 02-06-2022 11:00

 • Robin

1

Monster Hunter Rise: Sunbreak heeft enkele previews gekregen en er is meer informatie verschenen.

Op 30 juni is het zover: dan komt de enorme uitbreiding van Monster Hunter Rise: Sunbreak uit. Verschillende kanalen hebben al een uurtje mogen proeven en geven hun mening.

 • Nintendolife
  • “Monster Hunter Rise: Sunbreak voelt als een vervolg van Monster Hunter Rise”
 • Easy Allies
  • “Sunbreak is wat Monster Hunter Rise nodig had”
 • RageGamingVideos
  • “Sunbreak voelt meer als een uitdaging”

Daarnaast zijn er nog een paar andere stukken aan info aan het licht gekomen. Zo had IGN een gesprek met Capcom over fanfavoriet Lagiacrus waarbij Capcom aangaf dat dit monster niet in Sunbreak zal verschijnen.

Lagiacrus zal nog even moeten wachten voordat we die weer terugzien

Ook VG247 had een interview met Capcom over elementen in Monster Hunter Rise en voornamelijk over Rampages en of deze zullen terugkeren (vertaald):

Aangezien de Rampage zelf, als fenomeen, verwikkeld is in de verhaallijn van Monster Hunter Rise, keert het niet terug voor Sunbreak. Aangezien er in Sunbreak een nieuwe crisis (en een nieuwe locatie) op komst is, dacht de studio “dat het zonde zou zijn om dat niveau van intimiteit – of hoe je het ook wilt noemen – met de personages te verliezen” en vond een manier om het terug te brengen in meer traditionele jachten.

Wat vinden jullie van de nieuwe beelden en info die is vrijgekomen? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

Selan

02-06-2022

#5185

OMG super fijn om die positieve reacties te lezen (niet dat ik minder had verwacht). Fijn ook dat het toch wel uitdagend is, mag ook wel voor Master Rank. Heel goed! Geen Rampage quests is begrijpelijk. Ik vond ze zelf wel prima af en toe, maar vind het stiekem fijn dat de focus op traditionele jachten ligt. 

De nieuwe Citadel map ziet er zo stoer uit, en heel gaaf qua lay-out. Awesome! Nieuwe moves zien er sick uit, nieuwe armors zijn gaaf, Seregios ziet er echt mega agressief uit - allemaal super tof. Enige nadeel? Zwaar hard huilen omdat Lagia er niet in zit  

Maar goed, Astalos zit er wel in, dus nog steeds super excited. 30 juni kan niet snel genoeg komen!