Minecraft Caves & Cliffs Update deel 2 brengt je naar nieuwe hoogten

0

Het tweede deel van de Minecraft Caves & Cliffs Update is vanaf nu beschikbaar. 

Dit tweede deel van de update omvat alle nieuwe biomes, een angstaanjagende nieuwe vijandelijke mob in de vorm van de Minecraft Warden, en nieuwe blokken die draadloze Redstone mogelijk maken voor de eerste keer in Minecraft. Bovendien kun je nu hoger klimmen en dieper afdalen in de wereld, vandaar de titel van de patch. De lange lijst van updates is te lezen op de officiële Minecraft-website. De nieuwe mogelijkheden brengen veel mooie mogelijkheden en gevaren met zich mee, zoals te zien is in de epische trailer:

De update werd in twee delen opgesplitst vanwege de technische uitdagingen rondom de nieuwigheden. In het eerste deel werden al geiten, glow squids en axolotls toegevoegd, evenals gloednieuwe amethist blokken. Ook daarvoor is toen een mooie trailer (link naar YouTube) verschenen.

Ben jij al druk bezig met de nieuwe materialen en mogelijkheden? Deel je ervaringen in de comments!

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.