Gameplaybeelden van gevechten in Tales of Symphonia Remastered

Volgende maand maakt Tales of Symphonia opnieuw zijn opwachting. Om je te laten zien hoe gevechten in dit spel verlopen, heeft Bandai Namco een nieuwe gameplaytrailer vrijgegeven.

 

Oorspronkelijk verscheen Tales of Symphonia in 2003 voor de GameCube. Het werd een erg populaire actie-RPG, die deze serie voor het eerst introduceerde in het Westen. Intussen zijn we zo’n twintig jaar verder en brengt Bandai Namco de remaster van deze game opnieuw uit, ook voor de Nintendo Switch.

Daarvoor is een nieuwe trailer verschenen, die ingaat op het kenmerkende en uitgebreide vechtsysteem van deze game. Je kunt deze gameplaybeelden van Tales of Symphonia Remastered hier bekijken.

Er wordt heel wat gevochten in Tales of Symphonia Remastered!

Tales of Symphonia vertelt het verhaal van Lloyd Irving en zijn vrienden. Zij moeten Colette Brunel, de uitverkorene, begeleiden naar de Tower of Salvation om hun wereld te behoeden van de ondergang. Het is een reis vol gevaar en verraad, zeker met de vijandige Desians op de loer. Zij zijn echter verre van de enige dreiging waar de negen speelbare personages mee te maken krijgen. Er is slechts een dunne lijn tussen goed en kwaad, vooral als het lot van twee samenhangende werelden daarvan afhangt. Een al eerder uitgebrachte verhaaltrailer kun je hieronder ook zien.

Tales of Symphonia Remastered verschijnt op 17 februari 2023. Het is daarmee het tweede spel in deze serie dat op de Nintendo Switch verschijnt, al gaf Bandai Namco aan open te staan voor meer van deze remasters.

Heb jij zin om terug te gaan naar Sylvarant en Tethe’alla of om dit avontuur voor het eerst te ervaren? Vertel er ons meer over in de comments!

Tales of Symphonia Remastered is een verhaal vol actie, bedrog en verrassende wendingen!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

waluigi movie

0

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

3

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

5

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Discussieer met ons mee! 6

Selan

10-01-2023

#8265‍

282 comments

Oh wat heb ik hier toch enorm veel zin in <3

Martijn

10-01-2023

#8267‍

223 comments

Het is ook een geweldige game, Selan! Eigenlijk krijg ik ook zin om deze weer te spelen, zeker als ik die beelden zie. Weet nog steeds niet of ik deze daarvoor nogmaals ga halen op de Nintendo Switch, maar...

Ik weet ook niet of ik mezelf tegen kan houden als ik 'm in de winkels zie liggen straks. Toen dit spel verscheen (in Nederland in 2004, meteen gekocht bij release) was ik er behoorlijk aan verslingerd geraakt. Heb toen ook de officiële soundtrack CD gekocht. Ben lang op zoek geweest naar andere merchandise van dit spel. Helaas, allemaal moeilijk verkrijgbaar en toen te duur geworden.

Toch, er bestaat een kans dat ik 'm weer haal! Ziet er op de Nintendo Switch vast scherper en beter uit dan op de GameCube vroeger. Ik weet het zonet nog niet en het ligt mogelijk ook aan de prijs. Ondanks alles is het nog steeds een favoriet. Gebeurd niet vaak dat ik zo'n grote RPG helemaal uitspeel. Dan moet het een hele speciale zijn.

Selan

10-01-2023

#8268‍

282 comments

Same here! Tijdens de ‘Cube-era las ik zo veel verhalen (ironisch genoeg ook op GameQube.nl op het forum van mensen die hem geimporteerd hadden uit Amerika) dat het echt een gaaf spel is. Ik telde de dagen af tot de Europese release en die leken zo lang te duren. Uiteindelijk helemaal grijs gespeeld (meerdere keren uitgespeeld zelfs). Sinds 2006 ofzo nooit meer gespeeld, dus voor mij is het heel leuk en nostalgisch om nu in 2023 weer opnieuw deze avonturen te beleven. Sure, 60fps is een gemis. Maar de (kleine) updates die het spel geeft + dat ik het in handheld ook nog eens kan spelen is voor mij reden om het aan te schaffen. Het blijft - ondanks de flaws - een van mijn favoriete RPG’s om te spelen. Dus het heeft een speciaal plekje in mijn hart

Robin

10-01-2023

#8272‍

302 comments

Leuke anekdote op deze game is dat deze game had gekregen ipv GTA Vice City. Ik had GTA Vice City gekocht en speelde ik samen met mijn zusje. Ik was dus 14 en zij nog jonger toen we samen aan de GTA zaten. Mijn ma was daar niet geheel happy mee en besloot toen dat ik de game moest omruilen voor iets anders en koos Tales of Symphonia voor me uit met als reactie: Dit doet me aan Lufia denken, vind je vast leuk. Verdomme ze had gelijk. Moeders ook.

Martijn

12-01-2023

#8282‍

223 comments

Haha, goede keuze van je moeder, Robin! GTA is vast ook wel leuk, maar zelf zou ik ook voor Tales of Symphonia zijn gegaan. Toch wel een erg toffe game, zeker in die tijd.

Ribbelchips

12-01-2023

#8284‍

168 comments

Jammer dat het een vrij matige remaster is. Het blijft toch één van mijn favoriete RPG's. Ik had gehoopt dat ze in de maanden tussen de aankondiging en de release nog wat oppoets-werkzaamheden zouden verrichten. Wat meer detail toevoegen enzo. Misschien nog 60 frames per seconden overwegen (dit had de NTSC versie van het origineel gewoon)  Maar na 2 seconden in de trailer zie je helaas al dat dit niet het geval is. Gemiste kans. Budgetbak materiaal voor mij dus.