Master Detective Archives: Rain Code ontvangt introductietrailer

  • Media

  • 15 dec 22 om 16:16

  • Erik

Spike Chunsoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Master Detective Archives: Rain Code. Deze introduceert het spel aan haar fans.

De trailer neemt je onder andere mee naar de hoofdpersonages van het spel, protagonist Yuma en de Death God Shinigami. Als de twee los je mysterieuze moordzaken op, in een stijl die veel doet denken aan Danganronpa.

Het spel speelt zich af in een stad vol onopgeloste moordzaken. Daarom komen er vanuit alle kanten van de wereld detectives om deze op te lossen, waaronder jij, als detective-in-training.

Master Detective Archives: Rain Code moet in de lente van 2023 naar de Nintendo Switch komen. De game was een van de aankondigingen tijdens de Nintendo Direct van september.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

waluigi movie

0

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

3

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

5

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Reageer als eerste!