L'Orchestre de Jeux Vidéo deelt hun Octopath Traveler cover

3

Orchestre de Jeux Vidéo deelt hun Octopath Traveler cover

Orchestre de Jeux Vidéo is een videogame orkest in Montreal, Canada. Zij maken verschillende covers van videogame muziek. Recentelijk hebben ze een excerpt van hun februari 2021 concert gedeeld. Een cover van de muziek van Octopath Traveler.

Octopath Traveler Live

Octopath Traveler kwam in 2018 uit voor de Nintendo Switch en is een turn-based RPG gemaakt door Team Asano van Square Enix. De titel was gemaakt in hun 2D-HD stijl, deze stijl gaan we vaker terug zien in de aankomende titels Dragon Quest III: Remake en Triangle Strategy. Triangle Strategy zal 4 maart uitkomen voor de Nintendo Switch.

Mocht je na het luisteren van deze cover zelf het avontuur in Octopath Traveler willen ervaren, maar je hebt toch nog wat twijfels? Lees dan de review van Erik die de game een 9 gaf!

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Discussieer met ons mee!

Selan

12 januari 2022 16:49

#3168

Prachtig! Ondanks dat het verhaal wat minder was in Octopath Traveler, was de gameplay en muziek echt uitmuntend. Tof om te horen

Robin

12 januari 2022 17:01

#3169

Eens! Goede naam en avatar trouwens . Lufia was een goede franchise!

Selan

13 januari 2022 09:08

#3177

Thank you <3 Ik zou gerust extra betalen voor Lufia II: Rise of the Sinistrals op de SNES Online. Of een remake in de Octopath Traveler stijl.

of om een reactie achter te kunnen laten.