LIVE A LIVE krijgt trailers voor het heden en de verre toekomst

2

Square Enix heeft twee nieuwe trailers uitgebracht voor de remake van Live A Live. Deze focussen zich op twee tijdlijnen: Present Day (heden) en The Distant Future (verre toekomst).

Present Day focust zich op gevechten in boksring, in een tempel en aan de zee. Je speelt als een martial artist, die ernaar streeft om de sterkste aller tijden wil worden. The Distant Future, aan de andere kant, focust zich vooral op de verhaalelementen. Je speelt… als een robot!

Gezien de trailers in het Japans zijn, is het vooral genieten van de mooie 2D-HD-beelden. Als de Engelse versies worden geüpload, updaten we dit bericht.

Present Day

The Distant Future

LIVE A LIVE speelt zich af in meerdere tijdlijnen, met elk een eigen hoofdpersonage. Eerder verschenen er trailers van de prehistorie en het Keizerrijk China. Het is een remake van de Super Famicom-versie, die oorspronkelijk enkel in japan verscheen.

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

rob1N

14-06-2022

#5409

Lol, lekkere verhouding van die boss characters 

Duncmasta

15-06-2022

#5419

Lekker sfeertje hoor.