Link neuriet klassieke Zelda-deuntjes tijdens koken in Tears of the Kingdom

Het koken van eten in the Legend of Zelda: Tears of the Kingdom heeft heel wat nieuwe features gekregen. Zo zijn er nieuwe recepten aan het spel toegevoegd die terug gevonden kunnen worden in Link’s kookboek. Maar, er is nog een andere nieuwe toevoeging gedaan aan het koken die je misschien wat minder snel ontdekt. 

Als je heel goed luistert, kan je Link klassieke Zelda-deuntjes horen neuriën tijdens het koken. Zo komen onder andere de Zelda’s Lullaby, Ballad of the Wind Fish, Saria’s Song en Ballad of the Goddess voorbij.

Naast de bovenstaande vermeldde deuntjes, zijn er nog veel meer te horen tijdens het koken in Zelda: Tears of the Kingdom.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is nu te spelen op de Nintendo Switch.

Heb jij Link al een klassiek Zelda-deuntje horen neuriën tijdens het koken in the Legend of Zelda: Tears of the Kingdom? Laat het ons weten in de comments!

Bron: TAHK0 op Twitter

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 16 jaar, nog een echte puber dus ;). Ik doe aan wedstrijdzwemmen en ben van jongs af aan al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de fantastische spellen en consoles van Nintendo, die heerlijke tijden dat je lekker Mario Galaxy of Wii Sports aan het spelen was op de Wii. Ik hield vroeger ook erg veel van mijn Nintendo Wii U, omdat dit de eerste console was die ik zelf gekocht had. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik af en toe ook eens een spel zoals Bayonetta of Rocket Leaugue. Verder kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft.

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Datamine lijkt nieuwe Tears of the Kingdom amiibo te verraden

0

Nieuws Datamine lijkt nieuwe Tears of the Kingdom amiibo te verraden

06-06-2023

1

Rik

Maak jouw eigen kapitein in nieuwe trailer Pikmin 4

2

Nieuws Maak jouw eigen kapitein in nieuwe trailer Pikmin 4

06-06-2023

2

Evelyne

Cat_Mario_Film_The_Super_Mario_Bros

2

Nieuws Miyamoto bedacht dat Mario paddenstoelen vies vond in Mario-film

06-06-2023

2

Evelyne

Discussieer met ons mee! 2

Paul

16 mei 23 om 09:49

#9904‍

294 comments

Het was mij ook al opgevallen. Leuk detail!

rob1N

17 mei 23 om 14:40

#9923‍

737 comments

haha ja ik hoorde met de eerste keer koken saria's song. grappig klein detail. Maar moeten jullie dat nou echt als nieuwsitem posten?