Leer alles over Metroid Dread in uitgebreide overzichtstrailer

  • Media

  • 10-09-2021 16:51

  • Erik

  • Bron: Nintendo
3

Nintendo heeft een overzichtstrailer uitgebracht van Metroid Dread. Het filmpje brengt je in drie minuten op de hoogte van alles dat je moet weten.

Het vertelt over Samus Aran, de sterkste premiejager van het heelal. Vervolgens komen de aanvallen voorbij die ze op haar tegenstanders te planeet ZDR afvuurt of om obstakels te overwinnen. De trailer vertelt daarnaast over E.M.M.I. en geeft je een glimp van het verhaal dat je beleeft.

De overzichtstrailer is onderdeel van Metroid Dread-rapport Vol. 7: Geheimen van de Chozo. Nintendo legt in dit interessante artikel uit wie de Chozo zijn, geeft hints over hun beschaving en vertelt over de technologie van dit ras. Zijn het vijanden of bondgenoten van Samus?

Eind augustus bracht nintendo ‘Trailer 2‘ uit van Metroid Dread, samen met zesde rapport. De game verschijnt op 8 oktober voor de Nintendo Switch, en is het vijfde deel uit de langlopende reeks.

Discussieer met ons mee!

Rogeroz

10 september 2021 17:48

#1405

Is deze game ook leuk om te spelen als je nog nooit een Metroid game hebt gespeeld? Ik ben ooit begonnen aan de Prime Trilogy, maar haakte al vrij snel af (niet mijn ding), maar deze wil ik wel graag weer een kans geven!

Mitch

10 september 2021 19:20

#1407

Ik denk van wel, het is sowieso sneller en actievoller dan de Prime games en in 2D. 

Golden

12 september 2021 00:09

#1415

Ga geen trailers meer bekijken vanwege mogelijk spoilers, maar ik ben verder nog steeds hype hierover. Metroid Prime en de 2D games zijn overigens best verschillend. Het is het waard om het een kans te geven.

   

 

 

Login om een reactie achter te kunnen laten.