Koei Tecmo deelt 18 kunstwerken voor Atelier Ryza 3

Koei Tecmo heeft achttien kunstwerken voor Atelier Ryza 3 gedeeld vanwege de aankomende release van het spel.  

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key is vanaf 24 maart 2023 te spelen op de Nintendo Switch. Vanwege de aankomende release van het spel reikte Koei Tecmo uit naar enkele tekenaars. De tekenaars werden gevraagd om kunstwerken te maken van de kleurrijke personages die in het spel voorkomen. Dit leidde tot een galerij van achttien verschillende stukken kunst.

Kunstwerk van Hungry Clicker

De samenwerking tussen Koei Tecmo en de kunstenaars begon met een werk van de populaire Twitter-kunstenaar Hungry Clicker. Een deel van zijn kunstwerk is hierboven te zien. Als je alle achttien kunstwerken wilt zien, kun je ze hier allemaal bekijken. De kunstenaars gebruiken allemaal verschillende kunststijlen in hun kunstwerken. Een ding is in ieder geval duidelijk, er zitten zeker geen slechte kunstwerken tussen!

Kunstwerk van Shuu Illust

In Atelier Ryza 3 verschijnt een groep eilanden genaamd Kark Isles in de buurt van Ryza’s woonplaats. Ryza en haar vrienden zien dit als een bedreiging voor hun thuis en gaan op onderzoek uit. In de hoop een manier te vinden om hun woonplaats te redden, gaan Ryza en haar vrienden op een groot avontuur dat draait om een sleutel en de oorsprong van alchemie.

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key zal vanaf 24 maart 2023 te spelen zijn op de Nintendo Switch.

Wat vind jij van de kunstwerken voor Atelier Ryza 3? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Inside

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 16 jaar, nog een echte puber dus ;). Ik doe aan wedstrijdzwemmen en ben van jongs af aan al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de fantastische spellen en consoles van Nintendo, die heerlijke tijden dat je lekker Mario Galaxy of Wii Sports aan het spelen was op de Wii. Ik hield vroeger ook erg veel van mijn Nintendo Wii U, omdat dit de eerste console was die ik zelf gekocht had. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik af en toe ook eens een spel zoals Bayonetta of Rocket Leaugue. Verder kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft.

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

2

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

3

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Wat speel je dit weekend? [1 april]

3

Special Wat speel je dit weekend? [1 april]

01-04-2023

5

Erik

Reageer als eerste!