Gameplaytrailer The Plucky Squire toont twee werelden

  • Media

  • 3 dagen geleden

  • Erik

The Plucky Squire heeft een gameplaytrailer gekregen. Deze toont met een knipoog wat je te wachten staat in dit doldwaze avontuur.

De video begint in een 2D top-down-wereld, maar neemt je al mee naar een volledig driedimensionale omgeving. Deze action adventure, die mede-ontwikkeld wordt door voormalig Pokémon art director James Turner, speelt zich af in een wereld van pure creativiteit. Creativiteit die zomaar eens kan verdwijnen door de boze tovenaar Humpgrump.

In 2022 kwam het bericht naar buiten dat Turner Pokémon had verlaten en zijn eigen studio was gestart – All Possible Futures. The Plucky Squire is de eerste game van de ontwikkelaar. Ook de eerste trailer toonde een wisselwerking tussen de twee werelden.

Behalve een ‘2023’ is er nog geen verschijningsdatum bekend voor The Plucky Squire.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

0

Special Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

28-05-2023

3

Ness

Maandag 29 mei 20:30 – Koopa Café Live Podcast

0

Podcast Maandag 29 mei 20:30 - Koopa Café Live Podcast

27-05-2023

1

Robin

Dragon Quest Monsters krijgt derde deel

2

Nieuws Dragon Quest Monsters krijgt derde deel

27-05-2023

3

Robin

Reageer als eerste!