Een uitgebreid kijkje op alle games van The Jackbox Party 8

  • Media

  • 19-10-2021 10:30

  • Kitty

1

Vorige week verscheen het achtste deel van de party-reeks The Jackbox Party 8. In een uitgebreide video kun je nu alle vijf de nieuwe games bekijken!

In The Jackbox Party-games kunnen spelers via hun browser meespelen aan allerlei knotsgekke party-games. In de video zie je alle gameplay uitgebreid langskomen:

Er zijn vijf nieuwe games te spelen:

Drawful Animate (3 -10 spelers) – Spelers maken looping animaties met twee frames, gebaseerd op bizarre en willekeurige titels.

The Wheel of Enormous Proportions (2-8 spelers) – Een geheimzinnig wiel daagt je uit met verscheidene trivia-prompts. De winnaars worden beloond met stukjes van de voorkant van het wiel en krijgen met elke zenuwslopende draai een kans op de grote prijs. Uiteindelijk krijgt één speler antwoord van het grote wiel op zijn brandende vraag.

Job Job (3-10 spelers) – Gebruik de woorden van de andere spelers om unieke en grappige antwoorden te creëren op klassieke vragen bij sollicitatiegesprekken. Neem het tegen elkaar op om te zien wie de baan krijgt!

The Poll Mine (2-10 spelers) – Een vragenlijst-game die uitsluitend over JOU gaat! Verdeel in teams om te zien wie uit de grot van de heks kan ontsnappen! De spelers rangschikken hun keuzes afzonderlijk op een moeilijke vraag en moeten daarna raden welk antwoord de groep als geheel heeft gegeven. Hoe goed ken jij je vrienden eigenlijk?!

Weapons Drawn (4-8 spelers) – Een sociaal deductiegame waarin iedereen een moordenaar en detective is. De spelers doodlen alle aanwijzingen en verbergen een letter van hun naam in de wapentekeningen. Kan jij moorden oplossen maar proberen ongestraft aan je eigen moorden te ontsnappen?

The Jackbox Party 8 verscheen op 14 oktober in de Nintendo Switch eShop.

Discussieer met ons mee!

Mink Hoek

19 oktober 2021 20:09

#2102

Jackbox is altijd een goed tijdverdrijf, deel 8 gaat vast en zeker ook wel in huis komen.

of om een reactie achter te kunnen laten.