Derde developer's video Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

2

Vlak voor de release nog even een kijkje achter de schermen, bij Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Deze keer gaat het over de vormgeving van het spel.

 

De klassieke Ninja Turtles krijgen weer volop aandacht in 2022, met de Konami-klassiekers in de Cowabunga Collection, maar ook het nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games maken deze game geheel in de stijl van de eerste tekenfilmserie uit 1987 en de Beat ‘m up-games die daarop gebaseerd zijn. Vandaag weer een kijkje in het ontwikkelproces, met de derde developer’s video.

In deze video gaat het over het design van het spel. Er wordt ingegaan op het uiterlijk, de animatie en de muziek. Animator Justin Cyr legt uit hoe animaties de karaktereigenschappen van personages benadrukken. Yannick Belzin is scriptschrijver en verteld hoe de vroegere games, animatieseries en herinneringen voor inspiratie zorgden bij dit project. Componis Tee Lopes verteld hoe de soundtrack tot stand is gekomen. Je kunt de developer’s video hieronder bekijken.

Derde Behind the scenes-video over het vormgeven van Shredder’s Revenge

Intussen is in de Nintendo eShop een pre-order voor deze titel beschikbaar, waarbij je 10% korting krijgt op de totaalprijs (€22,49 in plaats van €24,99). Intussen is bekend geworden dat het spel al snel verschijnt: morgen, op 16 juni 2022.

Ga jij Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge halen? Brul Cowabunga in de comments en vertel ons wat je verwacht van deze game!

Deel dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Zool

15-06-2022

#5432

Een van de weinige games die ik fysiek heb besteld. Beste Turtles style ever. 

Martijn

16-06-2022

#5447

Uiteraard ben ik ook compleet enthousiast voor deze! Na alle uren die ik vroeger op NES en Super Nintendo heb doorgebracht met TMNT II: The Arcade Game, TMNT III: The Manhattan Project en ook TMNT IV: Turtles in Time, ben ik echt enthousiast en blij dat er eindelijk een échte opvolger is! Mijn verwachtingen zijn zoals bij Streets of Rage 4, dus dat zit zeker goed! Lijkt me geweldig! Zeer benieuwd!