Dansen tot je een ons weegt in de Just Dance 2023 Edition lanceertrailer

  • Media

  • 7 dagen geleden

  • Jeroen

Deze bekende Ubisoft-franchise zorgt er al jaren voor dat gamers wat meer beweging krijgen, en ook dit jaar volgt er weer een vers deel. Op dit plaatje zou je de hele nacht wel willen dansen!

In Just Dance 2023 kun je, zoals vanouds, met een groepje mensen tegelijk dansen. Nu kun je ook een Private Group aanmaken, en andere mensen uitnodigen, zodat je samen een dansje kan doen. Ook zijn er allerlei nieuwe playlists, modi en liedjes in dit deel te vinden, met een nieuwe interface. Onder andere zal de populaire Koreaanse popgroep BTS in de game te vinden zijn met hun hit Dynamite. Bij aanschaf van Just Dance 2023 krijg je overigens ook een maand lang gratis Just Dance +, de abonnementsdienst waar steeds nieuwe liedjes aan toegevoegd gaan worden.

Ga je met een stel vrienden, je moeder, je buren of gewoon alleen een fijn potje dansen in dit nieuwe deel? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Releasedatum Mario Movie bekend (NL/BE)

4

Nieuws Releasedatum Mario Movie bekend (NL/BE)

01-12-2022

3

Rik

Nu beschikbaar: bootlading nieuwe content in nieuw Splatoon 3 seizoen

1

Nieuws Nu beschikbaar: bootlading nieuwe content in nieuw Splatoon 3 seizoen

01-12-2022

3

Rik

Hoofdafbeelding bij Pokémon Scarlet / Violet krijgt patch; excuses Nintendo

1

Nieuws Morgen patch Pokémon Scarlet/Violet; Nintendo biedt excuses aan

01-12-2022

3

Erik

Reageer als eerste!