Cat Quest: Pirates of the Purribean aangekondigd voor Nintendo Switch

  • Media

  • 3 dagen geleden

  • Dennis

Het nieuwste deel in de schattige RPG-reeks Cat Quest is aangekondigd. Pirates of the Purribean komt in 2024 naar de Nintendo Switch!

Ontwikkelaar The Gentlebros en uitgever Kepler Interactive hebben het nieuwste deel in de Cat Quest-serie aangekondigd. Cat Quest: Pirates of the Purribean is in ontwikkeling en komt in 2024 naar de Nintendo Switch.

Pirates of the Purribean wordt het derde deel in de Cat Quest-reeks. Net als de vorige delen hebben we hier te maken met een open wereld actie-RPG, die vol zal zitten met katten en grappige woordspelingen. Dit keer kruip je in de vacht van een kaper, om de tropische Purribean regio onveilig te maken. Het spel is solo of in lokale co-op te spelen.

Het vorige deel, Cat Quest II, verscheen in 2019 en kreeg van ons een 7.5. Wanneer Pirates of the Purribean verschijnt in 2024 is nog niet bekend.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

0

Special Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

28-05-2023

3

Ness

Maandag 29 mei 20:30 – Koopa Café Live Podcast

0

Podcast Maandag 29 mei 20:30 - Koopa Café Live Podcast

27-05-2023

1

Robin

Dragon Quest Monsters krijgt derde deel

2

Nieuws Dragon Quest Monsters krijgt derde deel

27-05-2023

3

Robin

Discussieer met ons mee! 1

Fl@ppy

25-05-2023

#10024‍

362 comments

Fantastisch nieuws! Heb erg genoten van deel 1 en 2. Voor mij waren het geen titels die ik fullprice zou kopen, zijn ze ook niet waard vanwege de diepgang. Maar in de aanbieding is het het zeker waard. Veel humor en er zitten altijd best wel uitdagende quests bij.