Bidoof steelt de show in 'Bidoof's Big Stand'-animatiefilmpje

1

The Pokémon Company geeft Bidoof extra liefde met een nieuwe animatiefilmpje op hun officiële YouTube-kanaal!

Het acht minuten durende filmpje volgt een Bidoof- oftewel de welbekende underdog uit de Sinnoh-regio. Het niet altijd makkelijk is om een Bidoof te zijn: de ster van de show bijt zich telkens weer in benarde situaties. Het animatiefilmpje, Bidoof’s Big Stand, geeft het knaagdiertje eindelijk de kans om te schitteren. Bidoof’s verhaalt wordt verteld in een cartoony stijltje en zit vol charme en luchtige humor. De short kun je hieronder bekijken.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat The Pokémon Company Bidoof in het spotlicht zet. Zo hield Pokémon GO van de zomer een Bidoof-event en huldigde Pokémon zelfs een speciale Bidoof Day. Waarom deze animatie dan niet tijdens Bidoof Day was gedeeld? The Pokémon Company legt uit dat er wat problemen waren met de planning. Bovendien kan het volgens The Pokémon Company elke dag Bidoof Day kan zijn als we dat willen!

Ga jij ook elke dag Bidoof Day vieren? Vertel hoe en deel je inspiratie in de reacties!

 

Over Ness

Neslihan, of Ness voor de nerds, heeft een ding voor innovatieve en gekke spelletjes. Zo heeft ze de rare gewoonte om rommel op te rollen in een plakkerige bal, muren vol te spetteren met inkt en te stofzuigen. Naast artikelen schrijven als redacteur, pakt ze ook graag de digitale kwast op om te tekenen.

Lees meer over Ness

Discussieer met ons mee!

rob1N

12 januari 2022 09:37

#3162

Toen de Sinnoh region nog maar net bekend was, had niemand iets met Bidoof, pas toen hij bekend werd als HM slaaf en meme materiaal werd, kwam ie in de spotlights als grap maar daar proberen ze nu op in te haken dmv dit soort dingen.

Ik moest wel lachen om die Staraptor kop in die battle met Lucario haha.

of om een reactie achter te kunnen laten.