Atelier Marie Remake: the Alchemist of Salburg krijgt trailer

Atelier Marie Remake: the Alchemist of Salburg heeft een nieuwe trailer gekregen, die verschillende nieuwe gebeurtenissen van het spel toont. 

De trailer was opgedoken op het YouTube kanaal van Perfectly Nintendo en laat door middel van cutscenes verschillende nieuwe gebeurtenissen van het spel zien. Verder laat de trailer ook de nieuwe art style van het spel goed zien. Hieronder is de trailer te bekijken:

Atelier Marie is de eerste titel in de Salburg-trilogie van de Atelier-serie en speelt zich af in de hoofdstad van het koninkrijk Schigsal. Je gaat als de hoofdpersoon, Marie, een eigen werkplaats (Atelier) openen. In deze werkplaats zal je alchemie gaan beoefenen, terwijl je een studie voortzet aan de Salburg Academie. Omdat Marie het zo slecht op de academie doet, heeft ze vijf jaar de tijd om een voorwerp te maken dat haar lerares tevreden stelt.

Atelier Marie Remake: the Alchemist of Salburg is vanaf 13 juli 2023 te spelen op de Nintendo Switch.

Wat vind jij van deze nieuwe trailer voor Atelier Marie Remake: the Alchemist of Salburg? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Perfectly Nintendo op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 17 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

0

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

1

Karlijn

Grasshopper Manufacture teaset aankondiging op 15 juni

4

Nieuws Grasshopper Manufacture teaset aankondiging op 15 juni

06-06-2023

2

Rik

Nintendo Switch Online krijgt vier Game Boy, NES & SNES-games

8

Nieuws Nintendo Switch Online krijgt vier Game Boy, NES & SNES-games

06-06-2023

4

Erik

Reageer als eerste!