2B gaat portable in Nier Automata Nintendo Switch TGS 2022 trailer

0

2B laat van zich horen.

De Switch-versie van NieR: Automata was vandaag te zien op de Tokyo Game Show van 2022 in de vorm van een nieuwe trailer. Deze geeft een beter beeld van de grafische prestaties van de Nintendo Switch versie en toont een aantal extra’s, zoals nieuwe kostuums. Om zo blind mogelijk de game in te gaan, raad ik je aan om vanaf 01:05 te kijken. Hier begint namelijk de gameplay, terwijl daarvoor veel verhaalscenes (kort) getoond worden. De trailer gebruikt logischerwijs de Japanse stemmen, maar de game bevat ook Engelse voice-acting.

Nier Automata livestream

De trailer komt uit een livestream die ook gehouden werd op de TGS 2022. Voor de liefhebbers zijn de volle 50+ minuten hiervan hieronder te bekijken met o.a. Nier-creator Yoko Taro en senior gamedesigner van Platinum Games, Takahisa Taura. Taura haalt Astral Chain ook regelmatig aan tijdens de stream, waar hij ook de regie van deed. Engelse ondertiteling is aanwezig! Een grappig detail: in de Switch-versie kun je het touchscreen gebruiken om je robotje (de zogenaamde pod) te aaien.

Nier Automata: End of YoRHA Edition verschijnt 6 oktober (eindelijk!) voor de Nintendo Switch. Ga jij deze bijzondere game een kans geven?

Deel dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!