The Great Ace Attorney Chronicles

Duik in de dramatische, charmante en eigenzinnige wereld van het bewijs vergaren, deduceren en strijden in de rechtszaal met dit dubbelpack over de avonturen van kersverse advocaat Ryunosuke.

Deze titels, die zijn gesitueerd in het Japan en Londen aan het eind van de 19e eeuw, bevatten beide vijf moordmysteries vol met het drama, de humor, de plottwists en de “wendingen” die je verwacht in het juridische strijdperk van Ace Attorney. Volg Ryunosuke Naruhodo, voorvader van hoofdpersoon Phoenix Wright uit de serie, die probeert om de geheimen te onthullen achter een internationale criminele samenzwering en een verbijsterende coldcase oplost, terwijl hij tussendoor een aantal lastige rechtszaken voert. Tientallen uren rechtbankactie wachten op je!

Tijdens iedere zaak praat je met getuigen, onderzoek je bewijsmateriaal en aanwijzingen en probeer je de duivelse motivatie achter de misdaad te ontdekken voordat je de rechtszaal betreedt. In de rechtbank neem je getuigenverklaringen af, voer je kruisverhoren uit en presenteer je je bewijs. En het zou natuurlijk geen Ace Attorney-game zijn als je niet “OBJECTION!” zou kunnen schreeuwen op het moment dat je weet dat je de feiten en bewijzen hebt om te beweringen van de aanklager te weerleggen en de onschuld van je cliĆ«nt te bewijzen.

De game bevat een handige assistentiefunctie voor het geval je onderzoek op een dood spoor belandt, dus zelfs als dit je eerste Ace Attorney-game is, kun je met een gerust hart aan je amateur-onderzoeksavonturen beginnen! Kun jij deze listige zaken oplossen? Het spel is begonnen!

Screenshots