Gunbrella

Spelers kruipen in de huid van een norse wraakzuchtige houthakker die is gewapend met de mysterieuze Gunbrella: een vuurwapen dat ook als paraplu kan dienen. Zijn onderzoek raakt verstrikt in het reilen en zeilen van geesten en gangsters, smerissen en sekteleden, en de gevolgen van uitbuiting door bedrijven.

KENMERKEN

Stort je in zijwaartsscrollende actiegevechten die zijn gericht op manoeuvreerbaarheid en gevechten met vuurwapens. Je wapen is ook een instrument om te bewegen. Gebruik de paraplu om te zweven, te zwaaien, te sprinten en te duiken.

Ondervraag en spreek met een cast van bizarre personages. Nieuwe informatie wordt geregistreerd in je notitieboek.

Beheer je grondstoffen. Ga op zoek naar schroot en reserveonderdelen om verschillende soorten munitie en upgrades voor je Gunbrella te krijgen.

Verken diverse locaties, variërend van een klein stadje dat wordt bedreigd door sekte-ontvoeringen tot een schroothoop die is omgetoverd tot een fort dat wordt geregeerd door een vuilnisbende, en misschien zelfs de bijna mythische stad Avalon, waar je naar verluidt nog steeds de lucht kunt zien.

Ontdek de mysteries van het bovennatuurlijke terwijl schimmen en verschrikkingen verschijnen op plekken waar bloed is vergoten.