Seizoen 3 Aflevering 5 - De geruchtenmolen draait lekker

  • Podcast

  • 8 sep 21 om 06:30

  • Dreon

Dit keer praten we uitgebreid over de Game Boy en Nintendo Direct-geruchten.

Tijdens onze laatste podcast bespraken we de geruchten van de GTA Remasters voor de Nintendo Switch, deden we voorspellingen voor de Pokémon Presents en de enorme lading aan indies die werden getoond tijdens de Indie World Showcase. Dit keer gaan we het hebben over de vele geruchten die rondgaan met betrekking tot de Game Boy naar Nintendo Switch Online, de nieuwe Nintendo Direct en bespreken we wat we vinden van No More Heroes 3.

Je kunt N1 Podcast S03A05 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Like dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

Van Gogh Pikachu Pokemon eevee Merch Promokaart

2

Column Pokémon x Van Gogh-samenwerking is pure chaos

29-09-2023

6

Evelyne

Eerste reviews van WarioWare: Get it Together! zijn binnen

3

Nieuws Eerste reviews van WarioWare: Get it Together! zijn binnen

08-09-2021

3

Erik

Speel als de Dood en diens varkentje in Zelda-like Spindle

2

Nieuws Speel als de Dood en diens varkentje in Zelda-like Spindle

07-09-2021

0

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Zool

9 sep 21 om 16:26

#1390‍

1583 XP | 296 comments

Cool, zo luisteren