Maandag 29 mei 20:30 - Koopa Café Live Podcast

  • Podcast

  • 27 mei 23 om 21:13

  • Robin

Hyah! Maandag is het weer zover een nieuwe podcast! Ook maken we de winnaar bekend van onze The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom prijsvraag!

Welkom in het Koopa Café, de plek waar de koffie en de sfeer lekker warm is! Tijdens onze live podcasts bespreken we het laatste nieuws, leren we van de tofste gasten en beantwoorden we jullie vragen uit de Twitch chat. De Live Podcast is het lekkerste vers op Twitch, maar wordt na afloop ook bezorgd op jouw favoriete podcast-platform naar keuze.

Maandag 29 mei om 20:30 uur verwelkomen we jullie weer graag voor een nieuwe live podcast! Dit keer gaan we onder het genot van een kopje koffie praten over het laatste nieuws in de wereld van Nintendo… en Playstation!?. Je hoort het goed, we gaan kort de games bespreken die tijdens de Playstation Showcase waren getoond, daarnaast praten we over de Nintendo Switch na Tears of the Kingdom met onder andere Pikmin 4 en gaan we het natuurlijk hebben over wat iedereen speelt (is het Zelda?). Dus je hoort het al een volle uitzending met genoeg te bespreken.

Heb je verder vragen voor onze crew? Laat ze achter in de comments hieronder of stuur ze tijdens de live-uitzending op Twitch.

Stappen jullie even uit Hyrule? Dan zetten wij de koffie klaar in het Koopa Café.  Tot Maandag!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

1

Special Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

28-05-2023

5

Ness

Dragon Quest Monsters krijgt derde deel

2

Nieuws Dragon Quest Monsters krijgt derde deel

27-05-2023

3

Robin

Reageer als eerste!