Koopa Café Aflevering 9 - Bonte Avond in het Koopa Café

  • Podcast

  • 30 nov 22 om 06:30

  • Dreon

Indie developers in het Koopa Café!

Welkom in het Koopa Café, de plek waar de koffie en de sfeer lekker warm is! Tijdens onze live podcasts bespreken we het laatste nieuws uit de wereld van Nintendo en beantwoorden we jullie vragen uit de Twitch chat. De Live Podcast is het lekkerste vers op Twitch, maar wordt na afloop ook bezorgd op jouw favoriete podcast-platform naar keuze.

Tijdens onze laatste podcast in het Koopa Café bespraken we Bayonetta 3, alle enge horror games en natuurlijk enge personages en levels in videogames. Dit keer hebben we Bonte Avond op bezoek in het Koopa Café, zij nemen hun ervaringen als indie ontwikkelaar met zich mee. Ook gaan we het hebben over hun nieuwe game Once Upon a Jester.

Je kunt de Koopa Café Podcast A09 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de Koopa Café Podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken.

Like dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ubisoft kondigt demo aan van Prince of Persia: The Lost Crown

0

Nieuws Ubisoft onthult demo voor Prince of Persia: The Lost Crown

08-12-2023

1

Erik

Zes nieuwe Super Mario Bros Movie posters gedeeld

3

Nieuws Zes nieuwe Super Mario Bros Movie posters gedeeld

30-11-2022

6

Rik

Nintendo deelt tweede trailer Super Mario-film

2

Media Nintendo deelt tweede trailer Super Mario-film

29-11-2022

6

Erik

Reageer als eerste!